11. des
FESTTALER: Barel-gründer, Geir Torbjørnsen og Thorvald Stoltenberg holt taler da Barel arrangerte offisiell åpning av nybygget sitt fredag ettermiddag.
 
- Det var dette jeg drømte om
Stoltenberg åpnet Barels nybygg.

Publisert: 07.nov.2014 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

Det er stor festivitas i de nye lokalene på Barel fredag. Det hele startet med offisiell åpning av Barentssamarbeidets far Thorvald Stoltenberg, rett etter lunsjtider.

Barentssamarbeid

Han takket for invitasjonen og kommenterte at det var spesielt å få være med å åpne de nye lokalene til bedriften som ble startet i 1993. - Samme år som avtalen om Barentssamarbeidet ble underskrevet.

- Det var dette jeg drømte om da vi signerte avtalen, sa han under åpningstalen sin.

Barel har vokst jevnt og trutt, og har virksomhet både i Norge og Russland.

Også Barel-grunnlegger Geir Torbjørnsen var til stede under åpningen og mintes de første årene.

- Vi må leve det normale livet, og fortsette å jobbe slik vi gjør og ta vare på hverandre, kommenterte han under åpningen i lys av den politiske situasjonen.

(Saken fortsetter under bildet):

Vokste seg ut

Åpningen fant sted inne i det store nye lageret, og det var en meget stolt daglig leder, Trine Gustavsen, som ønsket Stoltenberg, Torbjørnsen og andre prominente personer velkommen til åpning av de helt nye og tilpassede lokalene på hele 2 200 kvadratmeter.

De gamle lokalene var et såkalt «veksthus» og var tilpasset til mange næringsformål. Barel leide halve bygget i starten, men tok etterhvert over mer og mer innenfor veggene før de til slutt kjøpte hele bygget som var på 1 700 kvadratmeter.

– Vi har utvidet, men det aller viktigste er at det nå er tilpasset det vi driver med, noe som fører til bedre produksjonsflyt. Nå har vi all produksjon på ett nivå, og har fått samlet alle funksjoner inn i ett bygg, fortalte Trine Gustavsen da avisa var der på omvisning tidligere i høst.

Etter åpningen ble det omvisning i de nye lokalene for alle fremmøtte, før servering av kaffe og sprudlevann i kantina.

LES OGSÅ: Utvikler nye produkter i nytt bygg

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no