18. nov
KOMMER: Kristian Park ga ut sitt første album i fjor høst. På tide, mente mange om den talentfulle artisten.
 
«All Hours»-Julie og Kristian Park kommer
Julie Bergan har gjort singelsuksess, og Kristian Park beskrives som en artist i internasjonal toppklasse. Til høsten spiller de hver sin konsert på Grenseløsfestivalen.

Publisert: 22.feb.2016 15:42
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

Julie Bergan ble signert til Grenseløsfestivalen tirsdag. 21-åringen fra Skien nådde radio- og streamingtoppen med låta «All Hours» i fjor. Nå kommer hun til Kirkenes i september, for å spille på Grenseløsfestivalen.

– Hun er en nykommer, men hun kommer til å gjøre det stort, sier festivalsjef Stian Labahå.

Labahå har hatt kontakt med artisten en stund, ifølge ham selv.

– Vi gjorde egentlig en avtale for lenge siden. Nå er hun fanget opp i popverdenen med låta «All Hours». Hun er en spennende ny artist som ikke kostet så mye, men som blir veldig bra, mener Labahå.

Bergan har tidligere gjort singelsuksess med låta «Younger», og låta «Undressed», sistnevnte et samarbeid med artisten Astrid S.

Morgendagens helter

Labahå forteller at Grenseløsfestivalen også må være en arena for artister som ikke er så kjent, men som kommer til å bli en av morgendagens helter.

– Her skal mange få høre musikk de aldri har hørt før, men kommer garantert til å bli hekta, mener Labahå.

Med det har de også fått Kristian Park, som Labahå omtaler som kanonbra.

– Her passer Kristian Park perfekt. Han er en av de beste, og kommer nok til å bli stor, tror Labahå.

LIPA

Kristian Park er artistnavnet til Kristian Andre Kvæl fra Rognan i Nordland. Han studerte musikk på The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), også kjent som «Paul McCartney-skolen», og der var han en av de heldige som ble plukket ut til å spille sammen med Paul McCartney. Eller... McCartney var så heldig å få lov å spille gitar og kore da Park opptrådte med sin egen låt «New York».

Album

Park har allerede vunnet pris for en av sine låter, høstet lovord fra Queen-gitarist Brian May, har spilt på scener og festivaler i Norge og England, og headlinet Barents Attack Festival i Murmansk. I fjor høst kom albumet hans, «Let Me Go».

Til høsten skal han spille på Grenseløsfestivalen, og har med seg Petter Carlsen og Wetle Holte, alle tre spennende norske artister.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no