10. des
FORTSATT UTPAKKING: Til tross for nattejobbing var det fortsatt varer å få på plass mandag morgen for butikksjef Eirin Mikkelsen og ansatt Isabelle Krogh hos Ringo.
 
«Alt er så mye lettere og lysere»
Sjøsiden senter åpnet dørene mandag, med meget fornøyde butikkeiere.

Publisert: 10.mai.2016 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

Pappesker og varer sto fortsatt litt rundt omkring. Ikke alt hadde funnet sin plass i nye hyller. Men kakene var på vei og kaffen på kok til de første kundene en mandag morgen i det nye senteret i Kirkenes, der Fargekilden, Ringo, Barents Sport og Nordgaard Motor har samlokalisert seg.

Nattarbeid

- I natt holdt vi på til rundt klokka halv tre. De siste par ukene har det vært virkelig lange dager, sier butikksjef Eirin Mikkelsen på Ringo før hun får lagt på en duk til kakebordet.

- Men så mye lettere dette er, smiler hun.

- Mye lysere lokaler, mye lettere å ta inn varene når vi er på gateplan.

- Og lenger vekk fra sentrum?

- Vi er ikke lenger vekk fra torget nå enn i de gamle lokalene, mener Mikkelsen og tar i mot de første kundene som tydeligvis ikke har noe problem med å finne veien.

- Og vi har bedre parkering her også, legger Mikkelsen til.

Ny hverdag

Nordgaard Motor har sin egen avdeling i den ene enden av bygget mens de tre andre er forbundet med hverandre med store åpninger mellom hver butikk. Alt på ett plan, høyt under taket og store flater.

- Det er oversiktlig og lettere tilgjengelig. Dette blir flott, mener Lasse Stegavik, daglig leder i Barents Sport, nettopp kommet innafor dørene med kakeesker i fleng til kakesultne kunder.

Også han og hans medarbeidere har jobbet til langt på natt i ukevis for å få alt ferdig.

I likhet med folka på Fargekilden.

- Det var nok litt mer enn vi regna med, sier Morten Kristiansen hos Fargekilden og ser på hyllemeter på hyllemeter med småvarer og stabler med maling og fliser. De har flytta hele butikken på ei drøy langhelg.

- Vi har fått alt større, både butikk, lager og spiserom. Dette blir en ny hverdag, sier han, og får nok en gratulasjon av stadig flere kunder som stilte på åpningen mandag morgen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no