7. des
PERMANENT: Denne butikken skal ikke fjerne seg med det første, ifølge Elisabeth Stabell (til høyre). Bak står Maiken Kalliainen, Sigrun Skaug og Sandra Helsing. (Foto: Håvard S. Mækelæ)
 
Avslår rykter om midlertidig butikk
Sport Outlet har kommet for å bli, forsikrer både butikksjefen og senterlederen.

Publisert: 17.nov.2016 16:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:11

Sportsbutikken Sport Outlet åpnet i de gamle Coop Mega-lokalene på Amfisenteret for en uke siden. Den siste tiden har det imidlertid gått rykter om at butikken bare skal være der midlertidig. Ryktet går på at butikkens kontrakt kun varer noen få måneder, og at de skal måtte flytte på seg om Amfisenteret finner en matbutikk å sette inn i lokalet.

Langsiktige planer

Ryktet hadde også nådd senterleder Kristine Ramberg da SVA tok kontakt.

- Det er helt feil. Hvorfor ryktet har oppstått vet vi ikke. Vi har langsiktige planer for butikken. Vi uttaler oss ikke spesifikt om kontrakter, men det stemmer ikke at de må ut om vi finner matbutikk. Det er ikke sånn vi opererer i bransjen, sier hun.

- Outlet-konseptet kan ha blitt oppfattet som et kort konsept, men de øker stadig rundt om i landet, legger Ramberg til.

Elisabeth Stabell er daglig leder på Sport Outlet i Kirkenes, og hun forsikrer om det samme.

- Planen er at vi skal være her på senteret, vi som alle de andre butikkene her. Det er bare satt ut et rykte som det ikke er noen bunn og grunn i, sier hun.

- Dette blir den 29. butikken i kjeden, og alle er i gang fremdeles, sier hun.

Sport Outlet har åpnet midlertidige utsalg andre steder i landet, men disse er merket som midlertidige fra starten av.

Russere

Interessen for den nye sportsbutikken har vært stor den første uka. Ramberg er spent på julehandelen.

Det har vært kritikk rundt det å opprette enda en sportbutikk i en kommune som allerede har mange. Senterlederen tror imidlertid outlet-konseptet kan trekke flere handlere til Kirkenes.

- Jeg tror butikken vil trekke mange russere og andre fra Finnmark, og at det vil gagne hele handelsstanden på den måten, sier hun.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no