10. des
BETYR MYE: Senterleder Kristine Ramberg ønsker seg dagligvarehandel igjen. (Foto: Håvard S. Mækelæ)
 
Dagligvarekjede snuser på Amfi
Amfi-senteret er fremdeles på utkikk etter en dagligvarebutikk, etter at Coop Mega forsvant. I mellomtiden har ny kafé hjulpet veldig.

Publisert: 23.feb.2016 15:44
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

Neste uke får Amfi-senteret besøk av representanter fra en dagligvarekjede som vil kikke på lokalene der. Det forteller senterleder Kristine Ramberg.

- Vi har jobbet kontinuerlig med å finne en ny dagligvarebutikk, og vi har vært i samtaler med flere. Akkurat nå er det denne ene aktøren vi snakker med, sier hun.

Ramberg vil imidlertid ikke si hvilken aktør det er som snuser på Amfi-senteret. I hvert fall ikke før tidligst neste uke.

Spisested-hjelp

I mellomtiden er det fremdeles omsetning på senteret, ifølge Ramberg.

- Det er klart at det er færre besøkende når det ikke er dagligvareforretning. Dagligvaren sto for flere hundre kunder daglig. Det har også vært konkurranse fra et nytt senter, og det har kommet et nytt apotek i Kirkenes. Men den nye kafeen har hjulpet veldig, slår hun fast.

- Spisested trekker mye, og vi har aldri hatt et så bra spisested i senteret, hverken kvalitetsmessig eller besøksmessig, mener Ramberg.

Senterlederen stiller ikke opp med regnskapstall ennå. Men hun sier at det er butikker i Amfi med veldig god omsetning, tross svingninger.

- Vi må bare jobbe enda hardere med hver kunde, sier hun.

Peppes-prosess

Det er fremdeles en prosess med å få en Peppes-restaurant inn på Amfi.

- Vi er fortsatt i dialog. Jeg vet ikke hvor lang tid det tar, men det jobbes fremdeles med å få en restaurant dit før sommeren. Det kan ta litt lengre tid, sier Ramberg.

Ifølge henne har det blitt forsinkelser på grunn av nye interne løsninger i Peppes.

- Men vi får bare vente og være tålmodige, sier hun.

Peppes-restauranten er for øyeblikket beregnet til nordøst-siden av senteret, slik at den kan ha tilgang til Cubus-taket.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no