23. okt
KOMMER: Oscar Danielson kommer tilbake til Kirkenes med sanger om jenter og livet.
 
Danielson tilbake til Kirkenes
Den kritikerroste svenske artisten Oscar Danielson er på vei tilbake til Kirkenes igjen.

Publisert: 10.mar.2016 12:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

Norgesvenn er et begrep med en rekke både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt fastslå at den sympatiske svensken er en av de aller beste vi har, heter det i pressemeldingen.

Begeistrer

Med den fantastiske låta «Besvärjelse» og en rekke kritikerroste albumutgivelser har Danielson virkelig markert seg de siste årene, også på denne siden av grensen. I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre. Kort tid etter opptrådte han da også på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk. I 2014 var han også på turne i Norge og besøkte Kirkenes.

Om jenter

Nå reiser den Stockholmsfødte artisten ut på en solotur. Det er et show som tiltrekker seg både latter som tårer. Temaet er selvfølgelig jenter. Det er sanger om kjærlighet, fullt av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humor som er Oscars kjennetegn, heter det i pressemeldingen.

Det starter med sangen «Flickorna» som handler om den livsforvandlende øyeblikket når guttene først ser «flickorna som gjort sig fina». Så følger vi med fra de første vaklende skritt til lang tid har gått, barna har blitt store og bekymringene om hva du gjør for å holde kjærligheten i live.

Danielson spiller på Ofelas Arena søndag 13. mars.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no