18. nov
 
Fotballhelter i Bjørnevatn
Det skal riktignok spilles 2 x 45 minutter borte mot Nordlys søndag. Men vi tar sjansen på å allerede nå gratulere Bjørnevatns fotballherrer med seieren i årets 4. divisjon.

Publisert: 10.okt.2017 13:49
Oppdatert: 10.okt.2017 14:01

Laget mangler nemlig bare ett poeng for at opprykket skal sikres i tredje siste runde. Den eneste måten det kan gå galt på, er om BIL taper sine tre siste, og Norild vinner og går forbi på målforskjell.

Et ørlite forbehold der, altså. Men det underet tror vi ikke slår til for Vadsø-laget, som har vært de eneste utfordrerne til Bjørnevatn om tabelltoppen i år.

Det ble riktignok slått sammen to nivåer til årets fjerde divisjon, og BIL har dermed møtt noe lettere motstand i serien i år. Men i antall scorede mål og poengforskjell fra topp til bunn ligger det omtrent på nivå med fjorårets 3. divisjon. Og å gå nærmest ubeseiret gjennom serien er uansett en stor prestasjon. Bare én uavgjortkamp har brutt seiersrekka i år. Det blir neppe noen store smeller på de tre siste kampene heller.

Der Kirkenes IF har mistet mange av spillerne de hadde da de var i tabelltoppen i 2015, har Bjørnevatn i år fått utelling for nitidig rekrutteringsarbeid og lagbygging over tid. Miljøet rundt med frivillige, publikum og sponsorer har utvilsomt også gjort sitt for årets fantastiske sesong.

Neste år venter lag fra nord til sør i 3. divisjon, Norsk Tipping-ligaen (dersom altså ikke noe drastisk skjer de siste kampene). Vi håper klubben får mønstret de ressursene som trengs fra sponsorer og dugnader for en såpass hektisk reisevirksomhet.

Det er også gledelig å se at det spirer og gror i de yngres rekker i Bjørnevatn. Jenter 14-laget ble nemlig seriemestere denne uka etter seier mot KIF i serieavslutningen. Vi gratulerer!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no