17. nov
 
Oooops, he did it again
Norsk Test og Bernt Nilsen har vist innovativ vei. Igjen og igjen.

Publisert: 21.okt.2013 13:13
Oppdatert: 23.okt.2017 11:26

Kirkenesgründer Bernt Nilsen og hans mannskaper i Norsk Test er igjen på banen for sertifisering av kompetanse. Denne gangen er det sertifisering av solariumsdriftere som har medført millionkontrakt til Kirkenes-selskapet. Fra før av har selskapet hånd om sertifisering til den nå obligatoriske båtførerprøven, autorisasjon av finansielle rådgivere, samt et selvtestopplegg på jegerprøven.

Nilsen og hans ansatte i Norsk Test er også utviklere og drivere av Datakortet. Det er en rekke ferdighetstester av varierende vanskelighetsgrad som dokumenterer IT-kompetansen innenfor de vanligste bruksområdene for en PC. Per idag tilbyr Datakortet ialt 10 forskjellige kunnskapsmoduler.

Datakortet var ferdighetstesten som startet gründereventyret. Et opplegg som etterhvert også er tatt ibruk i flere andre land enn Norge.

Selskapet har fullt fortjent også blitt tildelt mye heder og ære. I finnmarkssammenheng har Nilsen og co gått nye veier og bevist at nett,- informasjonsteknologi- og kompetansebaserte bedrifter i høyeste grad kan drives særdeles vellykket fra nord og fra Kirkenes. At dette vil bidra til å inspirere også andre gründere i nord, og ikke minst fremtidens gründere her nord, er vi ikke det minste i tvil om.

Solariumssertifiseringen blir garantert heller ikke det siste vi får høre fra Norsk Test og fra Bernt Nilsen. Selskapet har funnet en nisje i kompetansemarkedet med uendelige muligheter, men også med store krav til innhold i sertifiseringene. Skal slike kunnskapstester ha en tilstrekkelig god misjon, og vel så det, må de være av ypperste kvalitet. Det vet Norsk Test og de som jobber med utviklingsarbeid der.

At Sør-Varanger har denne typen innovativ virksomhet i sin midte, er det all grunn til å være stolt av. Nilsen og co har vist at det går an å gjøre det. Igjen og igjen. Det kan vi alle la oss inspirere av og ikke minst glede oss over!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no