15. nov
 
Stor takk til DEG!
Nye generasjoner unge og voksne, som nærmest er født og oppvokst med et tastatur i fingrene, er vant til å finne informasjon raskt på nett.

Publisert: 27.feb.2014 14:17
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Nye generasjoner unge og voksne, som nærmest er født og oppvokst med et tastatur i fingrene, er vant til å finne informasjon raskt på nett. I et tempo papiraviser aldri noengang vil kunne levere. At papiravisen Sør-Varanger Avis likevel klarer å holde stand som den største og viktigste mediekanalen i vårt område, betyr for oss at vi har stor tillit ute blant dere som er våre lesere. Derfor takker vi med stor ydmykhet for den store tilliten dere viser oss gjennom å kjøpe og lese Sør-Varanger Avis, som en fast del av «hverdagsritualet».

Sør-Varanger Avis kjemper gjerne om DIN og alle våre 9 000 papirleseres tid fordi vi uten tvil er formidler av en unik vare. En vare som aller mest angår en helt eksklusiv gruppe mennesker, nemlig de som lever og bor i Sør-Varanger, har en tilknytning til Sør- Varanger, eller har en helt spesiell interesse av å følge med i hva som skjer i Sør-Varanger. Den mengden informasjon vi leverer i, om og i forhold til hva som skjer og angår denne kommunen på godt og vondt, får man ingen andre steder i et så stort omfang. Dette er SVA sin styrke, men også uten tvil vår begrensning. Skal Sør-Varanger Avis kunne vokse, må Sør-Varanger-samfunnet ha en jevn og god vekst som sikrer kommunen «rotfaste» sør-varangerværinger inn i fremtiden. Og siden fremtiden er digital og stadig flere ønsker å forholde seg til de digitale tilbud og plattformer, er vår og alle andre avisers utfordring å finne både papiravisens vei fremover, - men også en digital vei som sikrer merkevaren Sør-Varanger Avis som informasjonskanal inn i fremtiden. På vår måte.

Om noen dager, den 5. mars, er allerede ett år gått siden SVA også kunne leses på pc, lesebrett og mobil for første gang. Ikke lenger bare som e-avis, men som en nettavisversjon under stadig utvikling. Som en liten, og en av svært få selvstendige avisebedrifter utenfor konsern, måtte vi velge en nettavismodell med betalingsløsning. Utviklingen går i retning av at stadig flere aviser gjør, - og må gjøre nettopp det, - ta betalt for sine produkter på nett. Om få år er det blitt mye mer vanlig enn idag.

Etter ett år på nett kan vi konstatere at Sør- Varanger Avis når ut til stadig nye nettbrukere. Samtidig har papirleserne våre fått stor valgfrihet. De kan lese ferske nyheter på hytta eller på ferie i så langtvekkistan som de bare vil.

Vi som har vårt daglige arbeid i Sør-Varanger Avis takker så hjertelig for DIN tillit og lover at vi fortsatt skal jobbe knallhardt for å være i stand til å levere et best mulig leserprodukt til alle de som vil følge oss. Enten det er på papir eller på nett. Takk for at DU er med , - og bli gjerne med også i resten av 2014 og i årene som kommer!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no