18. nov
DEBATT: Kjell Skårvik, her i en annen sammenheng ved Neidenelva. Arkivfoto: Håvard Skogly Mækelæ
 
Svikter Arbeiderpartiet sine medlemmer i Sør-Varanger?
Hvordan kan ordfører og varaordfører godkjenne et nytt vedtak om utredning og bygging i Leirpollen og 200 meter innover? spør Ap-velger Kjell Skårvik.

Publisert: 07.nov.2017 19:58
Oppdatert: 07.nov.2017 20:14

DEBATT: Det både føles og høres ute hos Ap-medlemmene. Nå har to gått ut av kommunestyret. Så kommer ordfører å sier at de har feil. Han sier de har feiltolket det som er vedtatt og bestemt. Herr ordfører, hva om det er DU og de som ikke sier noe, som har tatt feil?

Vi kan alle lese i dag, og fått fremlagt at det som er skrevet og vedtatt. Men det er som kjærringa mot strømmen - klippe klippe. Det føles ut som sannheten ikke har kommet frem.

Har ordføreren skutt seg selv i foten? Æ bare spør.

Hvordan kan ordfører og varaordfører godkjenne et nytt vedtak om utredning og bygging i Leirpollen og 200 meter innover? Har dere studert og satt dere inn i prosjektet?

Det skal ikke sprenges inn havn i fjellet, men fylles opp inn mot byen. Ser dere ikke hva det innebærer? Er normal tankegang stoppet opp? Ser dere hva dere gjør? Dere undergraver et prosjekt om Høybukta-Vest. Et prosjekt dere selv har vært med på å godkjenne.

En ting kan jeg sverge på; Det blir ingen Nobelpris på dere.. Jeg har en følelse av at dere har fått «god hjelp» av avdelingen på Plan- og utvikling. Der sitter Arbeiderpartiets motstandere som har jobbet mot dere fra første dag.

Det er noe alle vet i byen, men noen lytter mer på dem enn andre. Flinke folk.

Da Arbeiderpartiet gikk til valg, sto ordfører frem å sa: «Vi er for Sør-Varangers befolkning, nå skal vi bygge vår kommune opp, ikke ned. Vi skal høre på alle sine synspunkter. Ja ja, sånn går nu dagan sa reven.

Herr ordfører og de som er igjen i partiets styre; Husk på at det «ikke» er dokkers penger dere styre, men våres. Det er ikke «bare» dokkers framtid som skal avgjøres, men våre etterkommere - vår ungdom.

Med vennlig hilsen

Kjell Skårvik
Frustrert Ap-medlem som har stemt  på partiet trofast i 52 år (Blir dette siste gang?)

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no