7. des
FORTSETTER: Nå er det klart at de røde og hvite Norwegian-flyene blir å se på Høybuktmoen, også denne vinteren. (Arkivfoto: Martin Gramnæs/Mobilbilde).
 
Flyr på Kirkenes i vinter
Nå er det klart at Norwegian vil fly mellom Kirkenes og Oslo, også denne vinteren.

Publisert: 03.sep.2015 06:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:55

Mange har sikkert allerede fått med seg at det endelig er mulig å bestille billetter til Oslo med Norwegian, - også etter 24. oktober.

Reaksjoner

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian opplyser i en SMS at ruta Oslo-Kirkenes kom på plass 17. august. Før den tid kom det mange reaksjoner, både fra privatpersoner, Kirkenes Næringshage og reiselivsnæringen.

- Det er lettere å forholde seg til været enn Norwegian sa Kåre Tannvik i Kirkenes Snowhotel i avisa 11. august. - En knapp uke før ruta, - ifølge selskapet, var på plass.

Skulle komme

Norwegian og Sandaker-Nielsen har ved flere anledninger uttalt at det ikke var snakk om å legge ned ruta. Dette var bekymringen da avisa først skrev om saken i midten av mai. Samtidig var det fullt mulig å bestille seg høst- eller vinterbillett fra Alta. Bekymringen ble ytterligere forsterket med tanke på at kommunikasjonssjef i selskapet, Anne-Sissel Skårvik gikk ut i Aftenposten og sa at de måtte se på rutetilbudet i Norge. I samme artikkel, - som ble skrevet rett etter pilotstreiken i vinter, ble det nemlig spekulert i om rutene til Alta og Kirkenes kunne henge i en tynn tråd.

Men nå er det ikke lenger tvil. Norwegian skal trafikkere Kirkenes også vinteren 2015-2016.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no