24. okt
IGANG: Det gjenstår en del planlegging, men Stig Must er klar for å gjennoppta bakerigesjeften. - Jeg tror jeg hadde angret dersom jeg ikke hadde prøvd, sier han.
 
Gjør baker-comeback til Kirkenesdagene
Stig Must har funnet seg til rette på Kirkenes senter, og skal være klar til folkefesten i august.

Publisert: 13.mai.2015 18:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:51

– Det blir veldig spennende, sier Must om nysatsingen som skal huse bakeri med kafé. Når han igjen er på plass foran bakerbenken, er det drøyt ti år siden han solgte sitt forrige bakeri i Kirkenes.

Signert kontrakt

Must skulle egentlig ha kafédrift i den nye Handelsparken, men det var flere ting som ikke ble helt slik han hadde sett for seg. Dermed valgte han å avslutte og gå i tenkeboksen.

Det gikk imidlertid ikke mange dagene før Amfi tok kontakt for å høre om han var interessert i å etablere seg på Kirkenes senter.

– Vi har nå vært i forhandlinger, og jeg synes jeg har fått til en fin avtale med Amfi. Kontrakten ble signert nå på fredag, forteller han. I forrige uke var han sørpå for å se på forskjellig utstyr som må på plass.

Godt renommé

Fungerende senterleder Lars Holst-Roness forteller at de er veldig fornøyde med å få Must inn på senteret.

– Han har et godt renommé, og stod øverst på ønskelista vår, forteller han. Den nye kaféen vil bli etablert i den tomme øya der det per i dag bare er noen bord og stoler.

– Nå skal vi først igang med prosjekteringsarbeid før vi begynner på omvisningen, forklarer senterlederen, som tror at den nye plasseringen vil gjøre kaféen til et sosialt møtepunkt.

– Det vil bli lettere å se og bli sett. Dagens kafé er litt bortgjemt. Med Musts nysatsing avvikles også kaféen som er der i dag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no