21. okt
NÆRINGSHAGEN: Guro Brandshaug går fra familiebedriften Arctic Dive, som hun har bygget opp sammen med Lars Petter Øie, til å lede Kirkenes Næringshage. (Foto Håvard Skogly Mækelæ)
 
Guro Brandshaug skal lede næringshagen
Et enstemmig styre foretok ansettelsen sist fredag.

Publisert: 25.aug.2015 13:01
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

Guro Brandshaug (34) er ansatt som ny daglig leder i Kirkenes Næringshage, melder næringshagen på sin hjemmeside. Hun tiltrer 1. oktober.
Styret begrunner valget av Guro Brandshaug med at hun har opparbeidet seg bred erfaring på ledernivå fra næringslivet, både innen turisme og gjennom sitt virke i Arctic Dive. Der har hun fått kjennskap til bransjer som oppdrettsnæringen, samt gruve- og olje/gassvirksomhet. Brandshaug har følt på kroppen det å være gründer og vært med på å bygge opp en solid bedrift i Arctic Dive.

Gjennom sin utdanning som fysioterapeut og tidligere erfaring innen yrket har hun også god kjennskap til helsesektoren. Hun er i gang med sin andre mastergrad, i økonomi og ledelse. Den første har hun i folkehelsevitenskap.

- Den nytilsatte daglige lederen har gjennom søknadsprosessen vist et brennende engasjement, en utviklingsorientert holdning og stor kunnskap om næringslivet i Sør-Varanger. Et enstemmig styre mener derfor å ha funnet den beste kandidaten til å lede Kirkenes Næringshage inn i framtiden, heter det på næringshagens hjemmeside.
Les mer om denne saken i torsdagsavisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no