6. des
UTDELING: Guro Brandshaug i Kirkenes Næringshage, Nicole Merten i Hans Hatle AS, Hanne Bentsen i Kirkenes Næringshage, og Hans Hatle selv, stående bak veggteppet som Hatle fikk. (Foto: Håvard S. Mækelæ)
 
Hans Hatle AS Årets bedrift
Kåret av Kirkenes Næringshage på grunn av driftsmargin og stor vekst.

Publisert: 10.des.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

Dette er sjette gang Kirkenes Næringshage deler ut prisen Årets Bedrift. Premien for vinnerbedriften var i år et veggteppe.

- Det håper vi får plass i den nye driftsbygningen de er i ferd med å bygge, sa Hanne Bentsen, styreleder i Kirkenes Næringshage.

Hans Hatle AS driver med reiselivsaktiviteter i Sør-Varanger, blant annet med Barents Safari. De ble vurdert fremst av åtte kandidater i år. Næringshagens jury påpeker blant annet at firmaet hadde best driftsmargin for 2015 av finalistene, og at det er en bedrift som har lyktes å bygge stein på stein.

- Vi har ikke tid til å sette nesa i været. Vi driver videre, og håper å gjøre reiselivet til en ny skapende næring. Når naturressursene løper ut, må vi importere ressursene våre utenfra, sa Hatle da han mottok prisen. Han roset samtidig alle de ansatte, som han ser på som deres viktigste ressurs.

De åtte kandidatene som ble vurdert i år var Gapahuken Drift, Kimek, Kirkenes Byggservice, Hans Hatle AS, Norterminal, Norway Kingcrab Production, Britt Gade/Rema 1000 Hesseng, og Oscar Sundquist.

Juryen som kåret prisen besto av Michael Holten Olsen fra Sparebank1 Nord-Norge, Atle Malinen fra Innovasjon Norge, og Hanne Bentsen fra Kirkenes Næringhage.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no