22. okt
VELKOMMEN: Heidi Amundsen og Silje Randa inviterer til barnedisko for alle.
 
Inviterer flyktningebarn til disko
Lørdag inviterer Heidi Amundsen og Silje Randa til barnedisko for alle barn i kommunen. – Vi har invitert alle ungene i Vestleiren til å komme også, sier de.

Publisert: 01.mar.2016 13:40
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

– Vi har masse unge og engasjerte ansatte, og de har lyst å stille opp og gjøre noe ekstra, sier Torild Sesseng på Ritz. Dermed blir det barnedisko på lørdag, der lokale unger kan få møte og bli kjent med ungene i Vestleiren.

Knytte bånd

– Når vi har barnedisko, er det med DJ, masse ballonger og kanskje noen leker for ungene i tillegg. Det bruker å være veldig artig, ungene danser og har det kjempefint i lag, forteller Silje Randa.
Torild Sesseng tror det kan være fint for familier med unger i Vestleiren å få komme seg ut og oppleve noe annet, men også at dette kan være et fint tiltak for lokalfolk.

– Jeg tror mange her har lyst å bidra med noe. Dette kan være et lite bidrag til å få kontakt og knytte bånd, mener hun.

Inspirasjon

– De som driver aksjonsgruppen for flyktninger gjør en kjempejobb, de skal ha stor honnør. Men det er sikkert mange som har lyst å bidra litt, men som ikke vet hvordan de skal få kontakt. Når ungene kommer til barnedisko, er selvsagt også foreldrene med, og mens ungene danser og leker, kan de voksne også få kontakt med hverandre. Kanskje det kan inspirere til flere aktiviteter, som å gå i bassenget eller gjøre noe annet. Dette er i alle fall et lite bidrag vi kan gjøre for å lette hverdagen litt, sier Sesseng.

Gleder seg

Barnediskoen på lørdag er gratis å komme inn på, og Ritz stiller med sjåfører for å hente og bringe de i Vestleiren som har lyst å komme.
– Vi tror dette kan bli veldig artig, vi gleder oss, sier Heidi Amundsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no