7. des
RIVING: Deler av det gamle mekaniske verkstedet til Sydvaranger ble revet i september. (Arkivfoto: Yngve Grønvik)
 
Kirkenes Handelspark utvider
Ser for seg 6000 kvadratmeter mer.

Publisert: 17.des.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

Kirkenes Handelspark har besluttet å bruke området der det gamle mekaniske verkstedet står til et nytt handelsbygg, skriver iFinnmark.

Det har vært tanker om utvidelse til det området før handelsparken var ferdigbygget. I september skrev SVA om rivingen av tilbygget til verkstedet. Da var ikke planene helt klare - men i november avgjorde handelsparkstyret saken, ifølge iFinnmark.

Datoen for byggestart er ennå ikke satt, og styret vurderer fremdeles hvor stort nybygget skal være. Regionavisa skriver om en mulighet for 6000 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Det vil i så fall være omtrent halvparten av plassen som hovedbygget har.

Kirkenes Handelspark ser først og fremst etter store leietakere. De starter nå prosessen med å blant annet følge opp en del som ikke fikk plass i det første bygget. Sentersjef Anstein Veiseth-Nilsen håper spesielt på barneklær eller Vinmonopolet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no