25. mai
Ella Marie Hætta Isaksen fikk mye ros for sin framføring av «Fancy» under hip hop-sendingen av Stjernekamp. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK
 
Ella Marie klar for joik
Finnmarkingen Ella Marie holder stand som en av de siste fire i høstens "Stjernekamp". Til helgen blir det hardrock og joik.

Publisert: 06.okt.2018 20:44
Oppdatert: 11.okt.2018 16:14

Bookmakerne spådde at forrige lørdag ville bli en skjebnekveld for finnmarkingen Ella Marie Hætta Isaksen i Stjernekamp. - Nå trenger Ella Marie alle stemmene hun kan få for å komme videre, skrev iFinnmark.  Artisten ble støttet av mange nok seere og tilhengere og ble stemt videre etter enda en runde, da med EDM og hennes egen tolkning av Kari Bremnes' legendariske "E du nord" i vise-delen av programmet.

Ella Marie Hætta Isaksen, som for mange først og fremst er kjent gjennom sitt band Isák, har klart seg gjennom en rekke genre i høstens konkurranse og står nå igjen som en av de siste fire deltagerne i NRK-programmet. Kommende helg blir det joik og hardrock.  Da skal hun tolke Mari Boine og Liu Solas "Maze", og Led Zeppelins "Black Dog", melder NRK.

Også denne gangen er det Johan Anders Bær som har veiledet artistene og som sitter i dommerpanelet i joik, skriver NRK. - Han er en av våre fremste tradisjonelle joikere, samtidig som han har tatt joiken til nye former og sjangere. Gjennom 25 år har han utgitt en rekke album både alene og sammen med andre artister, blant dem Nils-Aslak Valkeapää.   
 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Ella Marie Hætta Isaksen, Ulrikke Brandstorp, Ole Børud og Alexander Pavelich skal kjempe om de tre siste plassene i Stjernekamp lørdag.
Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no