21. feb
 
Mia (4) lot seg ikke stoppe av litt for lang 17. mai-kjole
Hun ble hengende litt etter på grunn av en lang kjole, men Mia Sundfær Liljegren tok fint igjen toget med en sluttspurt.

Publisert: 17.mai.2018 12:18
Oppdatert: 19.mai.2018 15:14

Kjolen passer garantert godt neste 17. mai, men akkurat i år subbet den litt i bakken og ga fireåringen litt korte steg.

Det la imidlertid ingen demper på gleden til Mia (4), som også sørget for noen munnspilltoner i et ellers musikkløst 17. mai-tog på Jakobsnes.

  • SE BILDESERIE I TOPPEN AV SAKEN

I bakken opp mot slutten av togruta ble hun hengende litt etter, men satte inn en innspurt for å ta i kapp resten.

Rundt 80 små og store, i bunader, kjoler, dresser og kofter, var med i årets tog, etter det SVA kan telle på bildene. I toget stilte også Jakobsnes barnehage og Bøkfjord skole opp.

Og flere møtte opp på grendehuset, hvor det ble allsang på nasjonalsangen og taler ved 5./7. trinn. I talen mintes de bygdas falne under andre verdenskrig, og understreket hvor heldig man er som får vokse opp i et trygt samfunn uten krig.

 
Mia Sundfær Liljegren (4) hadde litt lang kjole på drakta si, så hun havnet litt bak toget. Men en rask spurt sammen med mamma Hanne Christine Sundfær, så var de i kapp igjen. Bak bestemor Marita Holmberg Sundfær.
Mia Sundfær Liljegren (4) ble hengende litt etter toget, men med noen raske løpesteg tok hun og mamma Hanne Christine Sundfær igjen resten.

Foto: Ole-Tommy Pedersen

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no