9. des
JOBB: Id Beate Banne og Arve Greiner Green, her sammen med Hilde Michelsen, kan du møte på Samsfundshuset flere dager i uka fram til 6. juli.
 
Lager jobbkafe for langtidsledige
– Vi håper at mange gode samtaler kan finne sted og at det kan føre til nye kontakter og løsninger.

Publisert: 15.jun.2017 15:07
Oppdatert: 23.okt.2017 11:21

– Som NAV-leder er jeg bekymret for de mange som går langtidsledig, sier Hilde Michelsen.

Blir berørt

– Vi ser at ikke alle har det like bra. Vi vet det er tøft å gå ledig over lang tid, og dette begynner stadig flere å kjenne på. Enkelte historier berører oss, sier hun.
Michelsen sier at NAV kan bistå med mange tiltak som retter seg mot arbeid, men det krever både ressurser og velvillige arbeidsgivere.

Dugnad

– Vi inviterer også kommune, politikere, arbeidsgivere, psykisk helsetjeneste, familievernkontor, utdanningsinstitusjoner, Næringshagen og flere og håper å få til en samfunnsdugnad på dette, sier hun.

Lav terskel

Jobbkafeen skal være en møteplass for de ledige, både etter gruvas konkurs, men også alle andre. Det kreves ingenting, men NAV og andre stiller opp for en prat for de som ønsker det, uten timebestilling.
– Det blir et møtested med kaffe og vaffel. Vi håper at mange gode samtaler kan finne sted og at det kan føre til nye kontakter og løsninger, sier Michelsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no