21. okt
KARRIEREVALG: Rådgiver Jørn Krogseng på Kirkenes videregående skole inviterer til "Energy on the loose".
 
Lokker med karrierevalg innen miljø og energi
Hva trenger Nord-Norge av kompetanse innen energi og miljø? Det er tema på den store elevsamlingen i Kirkenes.

Publisert: 21.mai.2017 19:25
Oppdatert: 23.okt.2017 11:20

Tirsdag samles over 300 elever fra hele Øst-Finnmark til "Energy on the Loose" i Kirkenes.

- Dette er en utrolig spennende og viktig samling for elever som lurer på hva slags yrke de skal velge. Det handler om framtidig karrierevalg, hva slags muligheter som finnes og hva det er behov for i Nord-Norge, sier rådgiver Jørn Krogseng på Kirkenes videregående skole.

Valgmuligheter

Målet med Energy on the Loose er å fange ungdommenes interesse og vise hvilke valgmuligheter elevene har knyttet til energi og miljø, og en positiv næringsutvikling i nord generelt.

Studiemulighetene er mange og Energy On The Loose skal gi ungdommene innsikt og større bevissthet på egne muligheter i forhold til framtidige utdannings- og yrkesvalg, heter det i pressemeldingen.

Tett program

På programmet står blant annet energisk musikk og dans, intervju med rollemodeller, naturfagtime med Marianne Kjeldsberg fra Nordnorsk Vitensenter, og informasjon om Arctic Skills og Ungt Entreprenørskap.

Det er første gang Energy on the Loose arrangeres i Kirkenes. I tillegg går det egne arrangement i Alta, Tromsø, Bodø, Mo i Rana og Narvik.

En rekke private og offentlige samarbeidspartnere står bak arrangementet, blant annet Statoil, Eni Norge, kommunen og Sør-Varanger Utvikling.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no