13. nov
GOD MORGEN: Restaurantsjef Steffen Mong (t.v.) og hotelldirektør Jevgeni Mlinnikov på Scandic har både hotellgjester og lokale gjester ved frokostbordet.
 
Morgenfrisk sats
Nå er det ikke bare til middag folk bestiller bord på restaurant.

Publisert: 14.apr.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

Bor du på hotell er det vanligvis en del av pakka. Frokost hører med i prisen og du har egentlig ikke all verdens valg heller. Men ifølge restaurantsjef Steffen Mong og hotelldirektør Jevgeni Mlinnikov på Scandic hotell i Kirkenes er det flere enn hotellets romgjester som besøker frokostsalen om morgenen.

- Folk fra næringslivet tar frokost på hotellet på hverdagene, men det er også flere og flere andre som tar frokosten på hotellet, særlig de yngre og særlig i helgene.

Onsdag var den nasjonale frokostdagen hos hotellkjeden Scandic. Mong og Mlinnikov forteller stolte at deres hotellkjede har vunnet priser for sin frokost og har frokost som et satsingsområde.

Det kan jo være et ekstra bein å stå på i en knalltøff hotellbransje.

- Joda, og vi lager jo frokostbuffet uansett til våre boende gjester, så hvorfor ikke gjøre det til en hyggelig opplevelse, både for de som bor her, og de som bor hjemme. Og nå skal vi i gang med en egen frokostdeal på mandager også og en egen nettside for frokosten, sier de og vil ha enda flere ut om morgenen og ta en hotellstart på uka. Og de ønsker seg mer lokal mat på frokostbordet, men er avhengig av at de lokale produsentene kan levere nok.

- Og vet du, nå er det noen som gir bort hotellfrokost i form av gavekort, sier Mong, som også opplever at familier og større grupper bestiller bord, til frokost, i helger.

Det er altså ikke bare søndagsmiddag for familien lenger. Begrepet søndagsfrokost har fått et nytt innhold.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no