23. okt
UTVIKLER: Lise Anitra Johnsen forteller at de vil utvikle butikken videre.
 
– Dette er bare begynnelsen
Kirkenes Bad & Kjøkken hadde offisiell åpning av ny butikk tirsdag kveld. De er langt fra ferdige med å utvikle den.

Publisert: 17.okt.2014 11:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

Kirkenes Bad & Kjøkken fyller 20 år neste år, men har fått nye lokaler i år. Bedriften, som er en del av Varme & Bad-kjeden, har holdt til over gata fra Thon hotell siden mars. Men det tok dem en stund å få butikken i stand til offisiell åpning.
– Dette er begynnelsen, og det er ennå masse utbedringer å gjøre, forteller butikksjef Lise Anitra Johnsen.

Utvikler videre

Fremover satser bedriften på å utvikle butikken. I tillegg til generelt bredere sortiment, skal de få flere utstillinger på plass.
– Vi selger allerede kjøkkenutstyr, men i 2015 skal vi velge nye kjøkkenleverandører. Da kommer også kjøkkenutstilling på plass, forteller Johnsen.
– Vi skal på sikt begynne å tegne baderom og kjøkken, og vi skal begynne å satse på utendørs spa, legger hun til.
Butikken har allerede en egen krok tilegnet ildsted, altså peiser og liknende. Dette er en del av butikken, men tilhører en egen kjede, Varmefag.
Butikken har vært åpen siden vårparten, men den har ikke vært ferdig. De ansatte har solgt varer og tjenester over disk, mens butikken ble klargjort rundt dem. Men de merker effekten allerede, for det er flere som kommer innom. Alt det gjør at Johnsen er positiv på at de klarer å holde hjulene i gang.
– Vi ser at butikken skaffer servicejobber, og vi ligger sentralt. Bedriftsmarkedet er også mer på plass her. Jeg tror ikke det er noen fare for at dette skal gå dårlig, sier hun.

Styggeste bad

Selve åpningskvelden trakk nok folk til at det ble lite plass i butikken. Johnsen teller over 100 personer som kom innom for å se og ta del i feiringen. De avgjorde også hvem som vant prisen for Øst-Finnmarks styggeste bad.
- Vi ba deltakere sende bilder av badet sitt, og et jurypanel i kjeden avgjorde vinneren. Det var mye gøy som kom inn, forteller butikksjefen. Blant 16 deltakere var det eierne av et bad i Kirkenes som vant et komplett VVS-sett med montering.
– Badet hadde mange artige løsninger. Det var løse og manglende fliser, fargene var rødt, blått og turkis, og det skitne vannet fra vaskemaskinen gikk i badekaret i stedet for direkte i avløpet, forteller Johnsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no