7. des
LITE KAPASITET: Kåre Tannvik frykter at kapasitetsproblemer kan gjøre opplevelsesturer til Kirkenes dyrere. Her er han fotografert på Kirkenes lufthavn med sledehunder i fjor.
 
– Lettere å forholde seg til været enn Norwegian
Turoperatørene er i gang med å sy sammen pakkereiser til vinteren, men det er ennå ikke mulig å kjøpe biletter med Norwegian etter 24. oktober. Snart mister de tålmodigheten.

Publisert: 10.aug.2015 17:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

– Det begynner å bli lettere å forholde seg til været, enn Norwegian, sier en oppgitt Kåre Tannvik i Kirkenes Snowhotel.

Dropper Kirkenes

Sør-Varanger Avis har to ganger tidligere skrevet om Norwegians vinterprogram som har latt vente på seg. Flere utrykte bekymring siden det gikk an å bestille fra Alta men ikke fra Kirkenes.

Begge gangene beroliget selskapet med at programmet, skulle legges ut om kort tid. Et godt stykke ut i august måned er det fremdeles ikke lagt ut billetter, og dette får turistnæringen til å reagere.

– Jeg har fått flere eposter fra turoperatører som spør oss hva som skjer, forteller Tannvik.

Det er disse operatørene som syr sammen pakkereiser med fly og opplevelser. - Som for eksempel et opphold på snøhotellet. Nå frykter Tannvik at reisene til Kirkenes kan bli dyrere i og med at kapasiteten er redusert.

– Turoperatørene har mange vinterdestinasjoner man kan velge i. Hadde jeg selv skulle dra på ferie og Kirkenes var mye dyrere enn Alta, så hadde nok jeg også droppet Kirkenes, poengterer han.

Dårlig kundeservice

Prosjektleder Ellen B, Wickstrand i Kirkenes Næringshage, tok tak i denne saken, og er lite imponert over svaret hun fikk av flyselskapet.

– Etter utallige telefoner, fikk jeg endelig tak i noen som kunne snakke. Da fikk jeg beskjed om at de som jobber med dette, ikke kan si noe som helst og at de ikke skal forstyrres, forteller Wickstrand som karakteriserer det som dårlig kundeservice.

– Våre medlemsbedrifter er avhengig av sine kunder, og jeg trodde Norwegian også var det. Kanskje tar jeg feil, sier hun.

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen har intet nytt å melde om ruta til Kirkenes, men gjentar at den vil komme tilbake.

– Jeg må bare si som jeg har sagt tidligere, at det jobbes med vinterprogrammet for 2016. Billettene til Kirkenes vil bli lagt ut så fort det er klart.

Hva angår svaret næringshagen fikk på henvendelse mener han dette ikke hørtes bra ut.

– Jeg kjenner ikke til hva som har blitt sagt her, men vi i Norwegian skal gi gode og klare tilbakemeldinger på henvendelser til oss, avslutter han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no