15. okt
PÅSKEGRILL: Mange setter pris på Sør-Varanger Røde Kors sin grilling i Sandnesdalen langfredag. Både Morten Kjølaas, Gerhard Andreassen, Margrethe Hansen, Rakel Jakobsen, Eddy Hansen, Vidar Petterson, Gunn Berit Andreassen, Pål Fløtten, Normod, Jan Erik Nilssen og Aksel Buljo var tidlige ute. (Foto: Tor Sandø).?
 
- Mange setter pris på dette
Det var ekte bålkos da Sør-Varanger Røde Kors og Frivilligsentralen inviterte til sin tradisjonsrike Langfredags-grilling i Sandnesdalen.

Publisert: 08.apr.2015 13:09
Oppdatert: 23.okt.2017 10:49

- Dette arrangementet er like trivelig hvert år. Og derfor er vi like tidlige ute hvert år, sier Gerhard Andreassen.

Sør-Varanger Røde Kors hadde sagt at arrangementet startet klokken elleve, men Andreassen og Margrethe Hansen var på plass allerede en god time før.

- Det er fint at mange setter pris på dette. De samme kommer tilbake og det er alltid noen nye som kommer. Det inspirerer oss til å fortsette. Det å få komme seg ut i frisk luft og møte andre og grille og ha det trivelig, sier Gunn Berit Andreassen i Sør-Varanger Røde Kors.

Etterhvert så kom det bra med folk både fra Kirkenes og Bjørnevatn. Vidar Petterson hadde ansvaret for transporten i år. Ingen av de frammøtte var helt sikre på hvor mange ganger Røde Kors og Frivilligsentralen har invitert til grilling i Sandnesdalen.

- Det må iallefall være 10 år, ja kanskje til og med 15 år. Jeg er ikke sikker, sier Petterson.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no