15. okt
SV-LEDER: Elin Mathisen er Sør-Varanger SVs nye leder.
 
– Ønsker meg plass i kommunestyret
Elin Mathisen fra Bjørnevatn ble onsdag valgt som ny leder for Sør-Varanger SV.

Publisert: 26.jan.2015 15:55
Oppdatert: 23.okt.2017 10:47

Mathisen står på andreplass på Sør-Varanger SVs liste til høstens kommunevalg. Dagens eneste SV-representant i kommunestyret, Pål K. Gabrielsen, troner øverst på SV-lista. Nå venter en knallhard valgkamp for SVerne, som virkelig er i angrepsposisjon foran valget om drøye sju måneder.

Lyst på flere

Ett av de framste målene Sør-Varanger SV har, er å komme inn i kommunestyret med flere og gi Gabrielsen selskap på SV-benken. Mathisen har selv veldig lyst til å sitte i kommunestyret de neste fire årene.

– Ja, jeg har veldig lyst til å komme inn og håper veldig at vårt parti får økt oppslutning, sier Mathisen.

– Hva får velgerne av deg dersom du kommer inn?

– Da skal jeg jobbe knallhardt for Bjørnevatn, for skolen og hele stedet. Og så skal jeg jobbe hardt for å opprettholde tilbudene i distriktene, sier Mathisen.

En jobb hun vil prioritere etter å ha blitt ny lokallagsleder, er å rekruttere nye medlemmer.

– Sør-Varanger SV har plass til mange flere medlemmer. Nå skal vi spesielt jobbe hardt for å få yngre folk med i vårt parti. De vil finne seg godt til rette hos oss, sier SV-lederen.

Som nye styremedlemmer har lokallaget valgt Arnt Uchermann som sekretær, Hanne Greiner og Jo Jørstad som styremedlemmer.
Greiner skal også være kasserer for SVs lokallag det kommende året.

Aktivitet

Årsmeldingen vitner om rimelig bra aktivitet i laget, selv om partiet på landsbasis sliter med motvind. Medlemstallet er større enn for fire år siden og oppslutningen om møtene var også bedre i fjor enn i de foregående årene.
Under onsdagens årsmøte ble Elin Mathisen, Pål K. Gabrielsen, Silja Støyva Arvola og Frid Ulvang valgt som Sør-Varanger SV sine representanter på fylkesårsmøtet i Karasjok 7. og 8. februar.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no