23. okt
GØY: Jørgine Marprethe Lehto koser seg på Hugos Tivoli

 
- Det er godt med sukkerspinn!
Hugos Tivoli er på Hesseng fra onsdag til fredag, og det synes både unger og voksne er gøy.

Publisert: 17.jul.2016 21:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:06

Jørgine Margrethe Lehto(6) har tatt både karuseller og hoppet på trampoline, men det hun gleder seg mest til er sukkerspinnet.

– Hjelp, jeg kommer meg ikke ned igjen! Kan du hjelpe meg? sier hun, når hun ikke kommer seg helt ned til trampolina igjen så hun får hoppet. Når Jørgine får føttene på trampolina igjen hopper hun opp og ned, og kan til og med gjøre triks i lufta. Hun synes det er supergøy å hoppe på trampolina.

Godt med sukkerspinn

På tivoli er det kun en ting som er obligatorisk, og det er sukkerspinn. Det synes ikke Emilie Nordhus på seks år er så ille, for det smaker sukker og er godt. Hun og storesøsteren Mathilde på åtte har tatt to karuseller hver, og Emilie har tatt dragen. Hun synes ikke den var skummel en gang. Mathilde har ikke kjøpt sukkerspinn selv, så hun bytter til seg litt fra søsteren ved å dele baconcrisp med henne. Det synes Emilie er helt greit.

Morsomt for alle

Tivoli er for barn og unge i alle aldre.

– Det er faktisk mye morsommere enn jeg trodde det skulle være, forteller Emilie Svane på 18 år.

Hun er på Hugos tivoli med to venninner, og har tatt karusellene «Twister» og «Waltzer». Emilie er hjemme på sommerferie fra skolen. På karusullen «Miami» er det for øyeblikket fullt av ungdommer fra videregående skole som hyler og ler, så tivoli er definitivt ikke bare for de yngste.

Mye folk

På tivoliet er det fullt av folk, både unger og voksne. Det er ikke hver dag at det er tivoli i nærheten, så når det først er det, så er det godt oppmøte. Man kan se alt fra bittesmå barn til fullt voksne på karusellene; alle koser seg. På åpningsdagen på onsdag var været grått og vått, men været er det ingen som bryr seg særlig om når det er tivoli.

Hugos tivoli var som vanlig godt besøkt de tre ettermiddagene de var her fra onsdag til fredag på grusbanen ved Hesseng flerbrukssenter.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no