9. des
SUKSESS: Stian Labahå er veldig fornøyd med årets Grenseløsfestival og har allerede booket artister til neste år.
 
- Det ser veldig bra ut
- Vi har allerede booket fire artister til neste års festival, sier Stian Labahå. Årets Grenseløsfestival trakk 3 000 mennesker, og økonomien ser bra ut.

Publisert: 18.okt.2016 18:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

- Vi har ikke et fullstendig regnskap ennå på grunn av moms og kultur, det er et regnestykke som ikke er klart før momsperioden er over. Det vi ser er at vi har hatt litt færre publikum enn i fjor, men litt mer salg, sier Labahå.

Mer salg

I fjor var det Åge Aleksandersen som som stod øverst på plakaten, og Labahå mener det skal noe til å toppe han.

- I fjor hadde vi Åge og i år hadde vi Karpe Diem. Jeg tror nok fredagen med dem var litt bedre besøkt enn lørdagen på årets festival. Vi hadde ganske nøyaktig 3 000 tilskuere inne, og det er et par hundre færre enn i fjor. I tillegg hadde vi en barneforestilling i fjor som var en heidundrende suksess, og det var ikke like mange på årets barneteater. Likevel ser det ut som vi kommer ut omtrent likt, og det kan bare bety at vi har solgt mer i år enn i fjor, mener Labahå.

Neste år

Han forteller at når festivalen går i pluss, betyr det ny festival neste år.

- Vi fikk utrolig bra støtte fra næringslivet, og i tillegg offentlig støtte. Vi har utviklet oss og blitt bedre på mange ting, og vi vil fortsette å utvikle festivalen og bli enda bedre. I år hadde vi blant annet leid inn yrkesskolen til å lage og servere mat, og det ble en stor suksess. Dette er ting vi har lyst å bygge videre på. Og, tradisjonen tro, kommer vi til å slippe noen av neste års artister før jul. Vi har allerede booket fire artister, sier Stian Labahå.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no