20. okt
KLAGE: Jan Henrik Fredriksen mener sør-varangerværingene ikke kan sutre på den tiden som settes av for å se på forholdene på veien i Pasvik.
 
– En time på veien er altfor lite
Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen skal personlig få «kjenne på» veien til Pasvik under sitt besøk neste uke. I forkant raser debatten friskt på sosiale medier om tiden ministeren har til rådighet.

Publisert: 25.jun.2014 14:08
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

Kurt Wikan, som er en av de fremste talspersonene for utbedring av veien i Pasvik, sier han er skuffet, forbannet og veldig lei seg over at de har satt av bare en time til å se på veien i Pasvik.
– Kanskje de kommer til Langvasseid eller Brattli på den ene timen, der de samtidig skal teste en roadscanner, sier Wikan og minner Jan Henrik Fredriksen på lovnaden han ga velgerne i valgkampen i fjor om utbedring av veien.

En hån

– Dette er en hån mot lokalbefolkningen i din hjemkommune, Fredriksen, skriver Wikan på Facebook.
Stortingsrepresentanten fra Sør-Varanger tilbakeviser kritikken.
– Samferdselsministeren skal til Pasvik, men det er altså galt at han drar med Storviks bil? Jeg forsto saken slik at det var veiens tilstand som var viktigst, og ikke kjøretøyet? Trodde det viktigste var at ministeren fikk bekreftet hvilken tilstand veiene er i og ikke hvilken bil det blir opplevd med. Det her blit bare usaklig. Her prøver mange å belyse en sak som er viktig. Det eneste du gjør er å raljere. Dette er en mulighet, svarer Fredriksen.

– For dårlig

– Det er for dårlig av en stortingsrepresentant fra Sør-Varanger å ikke få til mer. Men sånn går det vel når man er mer opptatt av riks- enn lokalpolitikk. Skal veien i Pasvik scannes, så kommer man ikke lenger enn Langvasseid eller toppen til Brattli. Det er jo den strekningen på veien som er desidert best, sier Wikan.
Vi har ikke lykkes med å få en kommentar fra Fredriksen etter debatten. Kåre Storvik understreker at de vil kjøre veidoktorbilen hele Fylkesvei 885 i Pasvik.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no