7. des
 
- Fiskeoppdrett en av de viktigste satsingene
Murmansks viseguvernør Grigorij Stratij fremhever satsing på fiskeoppdrett som et av flere eksempler på godt samarbeid mellom næringslivet i Murmansk og Norge.

Publisert: 04.feb.2014 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

I sitt innlegg på Kirkeneskonferansen sa Grigorij Stratij at fiskeoppdrett er en av de viktigste økonomiske satsingene i Murmansk. Det kanaliseres statlig støtte til å utvikle både produksjonen og råstoffet.
- Utviklingen av nordområdene går mer effektivt gjennom internasjonalt samarbeid. Vi løser fellesutfordringer sammen med våre naboer med mål om å skape bedre levevilkår i det høge nord.

Viseguvernøren sa et hundretalls felles prosjekter har gjort det mulig å få til et godt samarbeidsmiljø og et godt naboforhold.
Det forsøkes også å skape nye arenaer for samarbeid, som Grensesamarbeidsdagene i Nikel.
- Dette er en ny arena for å snakke om de viktigste retninger i det bilaterale samarbeidet. Vi fokuserer på praktiske problemstillinger som er viktige for grenseboerne i Petsjenga og Sør-Varanger.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no