23. okt
REAGERER: Daglig leder i Kirkenes Maritime Park, Greger Mannsverk synes slett ikke noe om at sakspapierene for Tømmerneset ikke ble ferdigstilt bare to dager før politisk behandling. Han frykter at politikerne ikke har satt seg nok inn i saken.
 
– Forferdelig at man kan sende ut papirer to dager før
Greger Mannsverk i Kirkenes Maritime Park reagerer i forkant av behandling av Tømmerneset.

Publisert: 04.jun.2015 19:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:51

– Her skal man behandle den største kommunedelplanen gjennom tidene, og så er ikke papirene klare før to dager før politisk behandling. Man kan jo kalle det fantastisk, eller forferdelig. Jeg velger sistnevnte, sier daglig leder i Kirkenes Maritime Park, Greger Mannsverk.

Sakspapirene til behandlingen av Tømmerneset som skal opp i Utvalg for plan og samferdsel i morgen fredag, ble ikke sendt ut før onsdag ettermiddag.

Mannsverk påpeker at reglementet tilsier at disse skal være ute innen syv dager før behandling.

Enhetsleder for plan og bygg Håvard Lund forteller at de ventet på at alle aspekter skulle være på plass før de ble sendt ut.

– Vi avventet svar fra vegvesenets innsigelser, men dette fikk vi ikke før i går ettermiddag forteller han. Skulle vi sendt ut saken før, måtte det ha blitt to saksfremlegg, forklarer han.

– Er det ikke i drøyeste laget å sende det ut to dager før?

– Det er ikke mye nytt i disse papirene. Vi hadde også en grundig orientering av saken for et par uker siden, så politikerne skal kjenne godt til den.

- Det blir opp til utvalget selv å avgjøre om det er for kort tid, men det burde være tilstrekkelig for å få lest igjennom før behandligen, mener Lund.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no