7. des
BRANNFARLIG: Helene Stunes og Markus Dæhlin oppfordrer folk til å ikke la ladere stå i veggen uten å brukes. (Foto: Yngve Grønvik)
 
- Ikke la laderen stå i
En lader som stod i kontakten i tre dager ble overopphetet og smeltet. Helene Stunes og Markus Dæhlin i ungdomsbedriften som solgte laderen beklager.

Publisert: 17.des.2014 10:18
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

- Vi fikk beskjed om at en lader som hadde stått i veggen uten å lade i tre dager hadde blitt overopphetet og smeltet. Vi er glad for at det ikke ble brann og vil oppfordre alle til å huske å trekke ut laderne sine når de ikke er i bruk, sier Helene Stunes og Markus Dæhlin.

Kjøpsloven

De to tredjeårselevene på Kirkenes videregående skole driver sin egen ungdomsbedrift der de selger en del hverdagsprodukter og ett av dem er et oppladbart headset.

- Vi har kommet til at vi ikke vil trekke tilbake laderne til disse headsetene. Feil på enkelte produkter kan alltid oppstå, og da vi testet produktene våre fant vi ingen feil. De som ønsker å bytte varen sin, kan gjøre det etter kjøpsloven, sier Helene Stunes.

Brannvett

De to elevene minner alle om å ha brannvett.

- Ikke la ladere stå i uten å lade, sier Markus Dæhlin.

- Nå i jula er risikoen for brann høyere, og det er ekstra trist å oppleve brann nå. Så hold et ekstra øye med ladere og annet elektronisk utstyr, sier han.

- Vi håper alle for en god og trygg jul, sier de begge to.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no