15. okt
TIPS: Politiet er fortsatt interesserte i tips i Kaisa Beddari-saken, sier politistasjonssjef Hans Møllebakken ved Kirkenes politistasjon.
 
– Ikke trivelig å bli mistenkt i en så alvorlig sak
Vedkommende som opplevde å bli avhørt i forsvinningssaken i Pasvikdalen, opplevde avhøret som forferdelig.

Publisert: 02.okt.2014 20:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

– Jeg har ikke gravd noe ned i hele mitt liv. Det var ikke noe trivelig å bli mistenkt i en så alvorlig sak. Det var helt sinnsykt, sier mannen.

Politibesøk

Det var forrige torsdag kveld polititjenestemenn troppet opp hjemme hos ham etter å ha fått tips om at det lå et nedgravd kjøretøy på tomta hans.

– Jeg ble helt forferdet. Jeg hadde sett politiet var her kvelden før, der de lusket i skogen og så etter noe, men hadde ikke sett for meg at jeg skulle bli hentet og kjørt til politihuset, sier han. På politihuset ble han sendt inn på et rom og avhørt.

– Jeg forstår ikke at det går an å være så frekk. De som avhørte meg sa ingenting, men satt bare og skulte på meg og så meg rett inn i øynene. Jeg har vært på noen vitneavhør før, men det har aldri vært på det her viset. Nei, jeg har mistet det lille jeg hadde av respekt for politiet, sier vedkommende.
Han sier at også flere i hans vennskapskrets har vært i avhør i forsvinningssaken etter Kaisa Beddari i Pasvik.

– Dette er en forferdelig sak og vi har ingenting med den å gjøre, sier han.

Fulgt opp tips

Politistasjonssjef Hans Møllebakken ved Kirkenes politistasjon sier politiet den siste tiden har fulgt opp både noen påstander og tips i Kaisa-saken.

– Langt på vei har vi sjekket informasjon ut av saken. I denne spesielle saken har vi fulgt opp trådene så langt det er praktisk mulig. Personer har blitt avhørt på politistasjonen og hjemme. Vi har behov for å sjekke innholdet i tipsene vi får. Politiet oppfordrer fortsatt publikum til å komme til oss med informasjon eller tips i denne saken. Vi ønsker å presisere at vi ikke har noen mistenkte i saken. Utover dette ønsker vi ikke å kommentere saken, sier Møllebakken.
– Så politiet har ingen kommentar til hvordan vedkommende opplevde dette avhøret forrige torsdag ved politihuset?
– Nei, jeg har ikke det, sier politistasjonssjefen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no