22. okt
MINNES: Yngve Beddari har aldri sluttet å tenke på Kaisa Beddari.
 
- Jeg har stilt spørsmålet tusen ganger
Bekreftelsen på at Kaisa Beddari døde i Pasvik-skogen er trist for familien - men også en enorm lettelse etter årevis med undring, mener Yngve Beddari.

Publisert: 26.sep.2017 16:40
Oppdatert: 23.okt.2017 11:25

- For noen har det ikke gått en dag uten at vi har tenkt på Kaisa, eller stilt spørsmål om hva som skjedde. Jeg har stilt meg det spørsmålet tusen ganger selv. Dette er som om en svart, klam hånd har ligget over slekta, sier Yngve Beddari.

- Det er trist at hun er død, men en fantastisk lettelse at hun nå blir funnet. Nå får man en grav å gå til. Vi stilte i stand minnestund med familien, og det var godt å samle oss i sorgen og få ut en del tanker. Men det var ikke en begravelse, sier han.

Jaktet selv

Yngve Beddari er Kaisas nevø, og han var med på leteaksjonen både i 2014 og 2015. Han sier de var svært nøye med å gå igjennom området. Men han ga seg ikke med det.

Det var en jeger som tilfeldigvis fant levninger etter Kaisa i Skrøytnes-området. Yngve har selv valgt å gå i det samme området i jakttidene etter at Kaisa ble borte, nettopp med et håp om at han skulle finne noe.

- Jeg visste ingenting, og kunne aldri være sikker på noe. Jeg hadde hele tiden et lønnlig håp om at noe skulle dukke opp, sier han.

Og nå ble det altså noen andre som fant levninger på den måten.

Mindre mistanke

Spørsmålet om nøyaktig hva som skjedde med Kaisa Beddari gjenstår fremdeles. Men mistanken om at det kan ha skjedd noe kriminelt med henne, begynner å bli mindre.

- Jeg velger å tro at det var en naturlig død, og ikke kriminalitet. Det er ikke til å stikke under en stol at tanken slo oss - at noen kunne ha kjørt på henne, eller noe liknende, sier han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no