16. nov
INSPIRERT: - Her er et bilde fra min treningstime med Egor, yezz i tillegg til å være dyktig, hyggelig og motiverende er han super HOT!, skriver ordfører Cecilie Hansen på Facebook. (Selfie: Cecilie Hansen)
 
- Kanskje det blir mer dans
Ordfører Cecilie Hansen tok utfordringen og stilte opp på «Skal vi danse» under dansegalla i Hammerfest. Det ga mersmak.

Publisert: 15.jun.2015 16:17
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Cecilie Hansen, varaordfører i Hammerfest, Marianne Sivertsen Næss og ordfører i Karasjok, Anne Toril Eriksen Balto, var de tre ordførerne fra Finnmark som hadde tatt utfordringen til å være på med dansekonkurransen. Den var basert på TV2-programmet «Skal vi danse», og danseinstruktørene fra programserien Egor Filipenko og Therese Cleve stilte som instruktører for finnmarkingene. I tillegg til ordførerne var også lokale kjendiser som fotograf Per Heimly og Mikkel Gaup med på konkurransen.

- Vi fikk en times opplæring før vi deltok på dansegallaen, og det var kjempeartig. Jeg lærte mye, både om dans og ikke minst om det å være langt, langt utenfor komfortsonen, forteller Hansen.

Ordføreren danset rumba og fikk karakterene 9, 9 og 8 av dommerne. Fine hoftevrikk, sensuell med additude og godt smil og tåstrekk, var kommentarene fra dommerbordet.

- Men publikum fikk siste ordet og stemte på karasjokordføreren, hun danset seg inn i hjertene til publikum i Hammerfest, og det var vel fortjent. Selv ble jeg nummer tre, men det er jeg ikke misfornøyd med, det var så artig å være med, ikke minst at jeg selv turte, sier Hansen.

Hun forteller at hele opplevelsen var veldig inspirerende.

- Hvem vet, kanskje inspirerte dette meg til mer dans, vi får se, ler hun.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no