24. okt
VERKTØY: Marius Hjelm Mortensen har nettopp kjøpt seg en Yamaha 125 lettsykkel. Da passer det bra at Biltema har kommet til Kirkenes. (Alle foto: Martin Gramnæs).
 
- Nå blir det slutt på å dra til Luleå
Marius Hjelm Mortensen endrer ferieplaner nå som Biltema har kommet til Kirkenes.

Publisert: 08.jun.2015 10:33
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Kirkenes nye stæsjbutikk åpnet sine 2 500 kvadratmeter mandag morgen.

Har alt

Marius Hjelm Mortensen er en av dem som stod opp litt ekstra tidlig.

- Jeg måtte jo en tur innom før skolen, forteller Mortensen som nettopp har kjøpt seg lett motorsykkel, og dermed kan få behov for en del verktøy.

- Jeg jobber også hos Eirik Slagtern, og vil trenge forskjellige lydkabler. Her finner man alt, sier han fornøyd. Dermed blir det slutt på å dra til Luleå i Sverige for å handle på Biltema.

Godtebutikk

- Det er helt kanon dette her, kommenterer Vidar Pettersen. Han har plukket med seg en varetralle som han har lesset på med blant annet hageslange og brannslokningsapparat. Han er helt sikker på at mange av de etablerte i Kirkenes nå har fått skarp konkurranse.

- Her har man jo alt fra bil til fritid. Det er som en godtebutikk, selv om man ikke vet kvaliteten på alt, smiler han før han haster videre mellom de smekkfulle reolene.

Stort utvalg

Men det er ikke bare kundene som er fornøyde. Midt i butikken står daglig leder for Biltema-kjeden, Knut Svenningsen. Han smiler fra øre til øre.

- Det er jo skikkelig stas å åpne butikk nummer 60 her i Kirkenes, sier Svenningsen som selv var med i innspurten før åpning.

- Jeg liker å være med de ansatte og bygge butikk, og er som regel med på hele prosessen, forteller han. Dette nye varehuset består av 19 000 forskjellige varer, og med såpass størrelse får de vist fram alt.

- Det er veldig positivt, sier han. En annen som er fornøyd er butikksjef, Rune Solheim Larsen. Han kommer fra jobben som butikksjef på Rema 1000 i Kirkenes.

- Jeg har stor tro på dette her, smiler han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no