22. okt
GOD BUTIKK: Bjørnevatn idrettslag, her ved Torbjørn Mortensen og Trond Dahlberg, er godt fornøyde med toalettpapirsalget for klubben, men de liker dårlig å bli lurt. (Arkivfoto)
 
- Noen skor seg på idrettslaget
Torbjørn Mortensen i Bjørnevatn idrettslag fortviler. Noen gir seg ut for å representere Bjørnevatn idrettslag og selger toalettpapir.

Publisert: 12.aug.2014 13:12
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

- Det er nesten så man ikke tror det er sant, men man skal kanskje ikke bli forundret over noe lenger, sier Torbjørn Mortensen i BIL.

I de senere år har toalettpapirsalg vært en god inntektskilde for idrettslaget i Bjørnevatn. Laget har opparbeidet seg en god kundekrets og har merket stor respons på annonseringen sin av salget gjennom lokalavisa. De har hatt mye godt dugnadsarbeid med å levere ut alt toalettpapiret folk bestiller.

Med posten

Men nå retter Mortensen en advarende pekefinger både til de som gir seg ut for å representere BIL uten å gjøre det, og ikke minst til idrettslagets papirkunder. BIL verken ringer til folk og spør om de skal kjøpe toalettpapir, eller sender ut toalettpapirforsendelsene med posten til kundene.

Blitt kontaktet

- Det er sånn vi har oppdaget denne svindelen. Folk har tatt kontakt og spurt oss om hvorfor vi er begynt å ringe og sende toalettpapiret med posten, sier en oppgitt Torbjørn Mortensen. Vi gjør ikke det. Folk tar tvert imot kontakt med oss og vi blir enige om hvordan de skal få papiret levert.

- De som tilbyr papir sendt med posten, representerer IKKE oss, understreker Mortensen.

Vurderer anmeldelse

Bjørnevatn idrettslag og Torbjørn Mortensen vurderer alvorlig om de skal gå til politiet og anmelde saken.

- Det er et alvorlig tankekors at noen velger å sko seg på et dugnadsarbeid et idrettslag driver, sier han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no