9. des
FORNØYD: Politiinspektør og stabssjef Lars Blix Olsen ved Øst-Finnmark politidistrikt er meget fornøyd med helgens Frigjøringsjublieum. (Arkivfoto: Martin Gramnæs).
 
- Sammen blir vi gode
Politiet retter en stor takk til publikum etter et hektisk frigjøringsjubilem med mange prominente gjester på besøk i kommunen.

Publisert: 28.okt.2014 09:47
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

- Det er sammen vi blir gode, sier politiinspektør og stabssjef Lars Blix Olsen ved Øst-Finnmark politidistrikt.

I to måneder har politiet forberedt besøket til gjestene, med Kong Harald og utenriksministrene Sergej Lavrov og Børge Brende i spissen.

- Arrangementet forløp helt uten problemer. Det ble et vellykket og godt arrangement, takket være et meget godt samarbeid mellom vertsskapet, arrangørene og politiet. Og ikke minst publikum, som innrettet seg etter den informasjonen som ble gitt, sier Blix Olsen.

Han sier at politiet er avhengige av dette samarbeidet.

- Vi takker også mediene. Politiet er avhengige av å få ut ganske mye informasjon i forbindelse med slike operasjoner. Vi har hatt flere eksempler på store arrangement de siste årene og igjen betyr dette at man ikke trenger å være en stor kommune for å greie et stort arrangement, sier Blix Olsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no