12. des
 
Widerøe og Air France inngår samarbeid
Widerøe og Air France bekrefter at de inngår en avtale som gjør at passasjerer kan reise med begge flyselskapene på samme booking.

NTB
Publisert: 05.jul.2018 15:31
Oppdatert: 05.jul.2018 15:31

Dermed får flere norske passasjerer tilgang på Air Frances internasjonale nettverk av flyruter, skriver Nettavisen.

– Vårt samarbeid med Widerøe vil være av stor betydning for nordmenn som bor i og pendler fra distriktene. Direkte tilknytning til et internasjonalt nettverk av destinasjoner på en og samme billett vil gi større frihet på reisen, sier salgsdirektør Halvor Gløersen i Air France KLM Norge.

Avtalen trådte i kraft 2. juli. Tidligere i år inngikk Air Frances partner KLM en lignende avtale med Widerøe.

Air France har lagt til en AF-kode på Widerøes innenriksruter, som gjør at deres passasjerer som skal bytte fly i Oslo og Bergen kan fortsette deres reise med samme billett og check in fra en rekke mindre flyplasser rundt i Norge.

– Vi er glad for at våre kunder får flere reisealternativer å velge mellom. Air France og KLMs store nettverk gir tilgang til flere destinasjoner for Widerøes kunder og bedre tilgang til hele Norge for utenlandske turister, sier Christian Skaug, kommersiell direktør i Widerøe.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no