18. okt
Kirkenesdagene 2015. Foto: Martin Gramnæs
 
240.000 kroner til Kirkenesdagene for å trekke handelskroner fra østfylket
Sør-Varanger utvikling bevilger opp til 240 000 kroner til Kirkenesdagene. Pengene skal gå til felles markedsføring av Kirkenes.

Publisert: 01.mai.2017 20:27
Oppdatert: 23.okt.2017 11:19

Kirkenesdagene søkte Sør-Varanger Utvikling om delfinansiering av tiltak for en felles markedsføring av Kirkenes. Bakgrunn for prosjektet er at Kirkenes over de siste årene har utviklet seg til å være et viktig handelssted i regionen.

Felles markedsgruppe

I forbindelse med grunnlagsarbeidet for omstillingen i Sør-Varanger, ble det på slutten av 2016 gjennomført en rekke intervjuer med lokale bedrifter om viktige fellestiltak som burde iverksettes. Ett av de tiltakene som ble nevnt hyppig var at det er behov for felles markedsføring av Kirkenes.

Hovedmålet for prosjektet er ifølge Kirkenesdagene at tiltakene skal bidra til økt omsetning for lokale bedrifter ved felles markedsføring av Kirkenes. I prosjektet legges det opp til nye nettverksstrukturer fra handel, reiseliv, service og kulturnæringer som samarbeider på kryss av bedrifter og næringer. Oppstart av prosjektet er nå.

Befolkningen målgruppe

Målgrupper for prosjektet er lokalbefolkningen, turister og handelskunder i Øst-Finnmark, og i de grensenæreområdene i Nordvest-Russland og Nord-Finland. Prosjektet medfører at en utvikler felles markedsføringsstrategier, og utvikler nye digitale kommunikasjonskanaler for markedsføringen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no