12. des
TRAVELT: Politiet hadde hendene fulle denne helgen.
 
Aktiv helg for politiet
Dette ble en svært så aktiv helg for politiet

Publisert: 12.jun.2017 15:11
Oppdatert: 23.okt.2017 11:20

Twitter flommer over av meldinger fra politiet i helgene. Denne gang var det en meget travel helg for politiet i hele Finnmark.

Fredag

Sent fredag kveld nektet en full mann å forlate bensinstasjonen i Kirkenes. Vedkommende låste seg inne på toalettet.
Vel framme melder politiet på Twitter at det hele er en misforståelse. Vedkommende er beruset, men oppegående og tar taxi hjem.

Lørdag

Natt til lørdag ble det også meldt om ordensforstyrrelse i en taxikø. En mann er veldig utagerende verbalt. Politiet rykker ut.
Sju på to natt til lørdag meldes det om en overstadig beruset person i havneområdet i Kirkenes. Ikke i stand til å gjøre rede for seg og settes inn i drukkenskapsarresten. Mannen i 30-årene av utenlandsk opprinnelse er siktet for promillekjøring. Tatt med til helsestasjon for blodprøve. Sak opprettes.
Lørdag ettermiddag meldes det om drikking på offentlig sted i Kirkenes. Vedkommende bes om å helle ut pilsen og rusle av gårde. Hendelsen får ingen etterspill.
Lørdag ettermiddag lager en beruset jente i tenårene bråk på butikk i Kirkenes. Politiet rykker ut og ber jenta om å rose seg og forlate sentrum.
Lørdag ble det også meldt om innbrudd i hytte i Bugøyfjord. Det er uvisst om noe er stjålet. Fornærmede vil sjekke dette og anmelde forholdet.

Søndag

Seks på to natt til søndag får en mann i 20-årene pålegg om å forlate Kirkenes sentrum på grunn av uønsket og utagerende adferd. Mannen etterkom ikke pålegget og blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet.
Noen minutter over tre natt til søndag meldes det om feststøy på Hesseng. En politipatrulje rykker ut til stedet og avslutter festen.
I fire-tiden påtreffes en overstadig beruset mann i 20-årene gående langs veien. Politipatruljen kjører vedkommende hjem.
27 minutter før fem på morgenen får politiet melding om en beruset mann som vandrer rundt i området Høybuktmoen. Politipatrulje rykker ut og igjen kjøres en beruset mann hjem til seg selv, med høflig beskjed om å finne senga.
Tidlig søndag morgen stanses en bilist i Kirkenes sentrum. Vedkommende er mistenkt for promillekjøring og framstilles for blodprøve. Førerkortet beslaglegges.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no