12. nov
PERSET: Alle kirkenessvømmerne satte nye personlige rekorder i Bodø i helga. Foto: Tommy Karlsen/KSK
 
Alle perset på årets viktigste stevne
Kirkenes svømmeklubb har vært i Bodø på det store LÅMØ-stevnet. – Vi er kjempefornøyde, alle perset, sier Tommy Karlsen.

Publisert: 14.feb.2018 15:23
Oppdatert: 15.feb.2018 14:31

LÅMØ står for landsdelsårsmønstring og er det store målet for mange svømmere i Nord-Norge. 14 svømmere i alderen 12 til 15 år deltok i det 10. LAMØ i Bodø i helga, det største noensinne med totalt 169 deltakere fra 22 klubber i hele landsdelen.

– Kirkenes deltok med stevnets nest største tropp og jeg er veldig fornøyd med stevnet, faktisk et helt fantastisk stevne, sier klubbleder Karlsen.

Han forteller at stevnet er lagt opp som en kvalifisering der de fire beste av de fem øvelsene man svømmer legges sammen.

– Alle svømmerne har perset på 95 prosent av øvelsene de har gjort. 12 av 14 svømmere har klatret på rangeringen før stevnet, og det synes jeg er fantastisk bra. Spesielt de yngste, som aldri hadde deltatt før, ble skikkelig inspirert og svømte som aldri før, sier Karlsen.

I kvalifiseringsøvelsene fikk klubben to sølv- og fire bronsemedaljer og totalt ble det en tredje-, en fjerde-, en femte- og en sjetteplass til kirkenessvømmerne.

– Nå er vi allerede i full gang å jobbe med neste års LÅMØ, det er en helårlig prosess, ler Karlsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no