17. okt
MÅL: Tor Jonny Bendiksen stod bak et av målene mot Tverrelvdalen Foto: Tor Sandø
 
Alt klart for opprykkskamp
- Jeg er godt fornøyd med at vi scorer mål og holder nullen, oppsummerer Harald Sørensen den viktige bortekampen i Tverrelvdalen. Nå blir det en ren opprykkskamp mot Alta 2 på lørdag.

Publisert: 03.okt.2016 19:07
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

jorn@sva.no

På den tunge og våte gressbanen i hadde KIF stort sett full kontroll. Jørgen Nilsen Jerijærvi satte inn straffer allerede tretten minutter ut i kampen etter at Henrik Floer ble felt bakfra. Tor Jonny Bendiksen økte ledelsen midtveis i omgangen. 3-0 målet sørget Brage Andreassen for et kvarter før slutt.

Førnøyd trener

Trener Sørensen er godt fornøyd med at spissene begynner å score mål igjen. Men han understreker også at forsvarsarbeidet var disiplinert og ordentlig. Bjørn Are Aronsen ble trukket inn som midtstopper. Både Jonas Mannsverk og Espen Johnsen var forhindret fra å delta, men er trolig klar for siste og avgjørende kamp. Likevel må Sørensen gjøre noen omrokkeringer bakover fordi solide Øyvind Haga ikke får være med mot Alta 2 på grunn av karantene. Altenativene er mange, men Sørensen frykter ikke at rokkeringer skal svekke backfireren til helga.

- Gleder oss til lørdag

- Tett og godt forvarsarbeid i det siste lover godt før helga. Jeg gleder med allerede. Nå skal vi ha en god treningsuke og forberede oss grundig.

Andrelaget til Alta slo seriemester Fløya 3-1 sist helg og kan fortsatt erobre en plass i neste års 3. divisjon. Men da er de nødt til å ta tre poeng mot KIF i Kirkenes på lørdag. Og skulle førstelaget beholde plassen i neste års 2.divisjon, er det gunstig for klubben å ha et lag i divisjonen tett like under.

- Alta 2 vil nok stille med flere spillere fra A-lagsstallen, men vi frykter dem ikke. Vi har gitt Altas førstelag god kamp tidligere i år og ser fram til denne opprykkskampen, sier KIF-trener Sørensen.

Håper på publikum

- Nå bør sør-varangerpublikummet kjenne sin besøkelsestid, møte opp og støtte KIF i denne viktige kampen. Å ha et lag fra Øst-Finmark i en nordnorsk 3.divisjon er særdeles viktig. Vi har spisser som kan score og føler at vi er i angrepsposisjon, avslutter han.

«Cupfinalen» spilles på Kirkenes stadion lørdag ettermiddag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no