24. okt
OPPLEVELSE: Ann Helen Hansen (52) fikk lyst til å pynte seg mer og dristigere etter å ha deltatt i reportasjen "Bli ny med Allers" i høst. Foto: Jørn Fossmo.
 
Ann Helen kledd til fest
Jarfjordjenta Ann Helen Hansen (52) presenteres i ukebladet Allers i romjula; nyklippet, sminket og kledd opp til fest av proffe stylister.

Publisert: 28.des.2016 09:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:13

Ann Helen og søsteren Grethe Bednarczyk (56) sendte en forespørsel til ukebladet om å få delta på reportasjen «Bli ny med Allers» i høst. Og i oktober fikk begge søstrene klarsignalet.

Kledd til fest

- I løpet av en dag fikk vi all oppvarting som der er mulig å få. Det var flere personer som jobbet for å freshe oss opp. I tillegg ga de oss gode tips som hvordan vi kunne oppgradere oss både i klesveien og ellers, sier Ann Helen som til daglig jobber i Fagforbundet på LO-kontoret.

Hun forteller at stylistene plukket ut klær som de mente passet til min personligheten. Ann Helen ble kledd opp og pyntet til flere anlednigner, blant annet til fest på nyttårsfeiring.

- Før de satte i gang ga jeg klar beskjed om at jeg ville ha klær som en 52-åring og ikke som ei kjerring eller gammel. De mente jeg var litt introvert og beskjeden og forsøkte å la denne personligheten komme til uttrykk både i frisyren og klesvalget. Valget falt på noe klassisk og typisk damete. Først var jeg noe skeptisk til den svarte kjolen med cape, men når de satte håret opp på meg og gjorde meg lang med høye hælsko, passet finstasen perfekt. Kjolen ble jeg så forelsket i at jeg like godt kjøpte den, sier Ann Helen.

Kjendisfølelse

Hun og søsteren syntes at dette var en utrolig flott opplevelse De ville dette sammen fordi de står hverandre nær og stiller opp for hverandre. Grete bor til daglig i Oslo.

Ann Helen skryter av fagfolket i Allers for den profesjonelle måten de ble ivaretatt på.

- På en måte fikk vi en liten fornemmelse på hvordan det er å bli behandlet som en kjendis og bli pyntet for en spesiell anledning. Så fikk vi masse tips for hvordan en kan pynte seg til fest. Jeg fikk et lite push og trur jeg tør pynte og style meg mer nå enn jeg torde før, forteller Ann Helen.

Søsteren Grete blir presentert i første nummer av Allers på nyåret.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no