15. okt
SAFARI: Eierne av Arctic Adventure Resort fokuserer mer på familie og arbeidsdykking, og ikke så mye på turistturer som denne fra 2007. (Arkivfoto)
 
Arctic Adventure åpen for kjøpere
- Trist at et så fint anlegg skal stå tomt, sier daglig leder i Arctic Adventure Resort.

Publisert: 21.mai.2014 10:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

Turistbedriften Arctic Adventure Resort i Jarfjordbotn sier opp skjenkebevillingen sin. De har ikke lenger grupper der det er lønnsomt med skjenkebevilling, ifølge Guro Brandshaug, som driver turistbedriften sammen med ektemannen Lars Petter Øie.

Hun forteller at det ikke er mangel på kunder som gjør at de trapper ned. Det er heller at de nå har gjort andre prioriteringer.

Dykkerbedrift

- Reiseliv er altoppslukende, og vi har gått litt tomme. Nå har vi fått små barn, og vi konsentrerer oss om den andre geskjeften, Arctic Dive & Sea Service, sier Brandshaug.

Arctic Adventure Resort har fra før av sluttet å ta imot enkeltpersoner. Nå tar de bare grupper som de vet er inntektsbringende, og da uten alkoholservering som en del av tilbudet.

Håper på andre

Selv om turistbedriften har trappet ned, håper Brandshaug at andre kan få liv i anlegget.

- Det er litt trist at et så fantastisk anlegg skal stå tomt. Så vi er egentlig på utkikk etter noen som vil drive det. Vi er åpen for de fleste løsninger: Om det kommer noen som vil leie hele anlegget på langtidsbasis, eller drive butikken for oss, er vi åpen for det, sier hun.

De er til og med klare for å selge anlegget, om de får et godt nok tilbud.

- Vi har hatt noen interessenter, men det vi fikk tilbud om ble ikke aktuelt for oss, sier den daglige lederen.

Arctic Adventure Resort er mest kjent for sin kongekrabbesafari og tilbyr opplevelsespakker til turister, deriblant dykking og snøskuterturer. Arctic Dive & Sea Service var opprinnelig en del av samme selskap, men har blitt skilt ut til et eget selskap som tilbyr arbeidsdykking og andre oppdrag til sjøs.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no