6. des
LIV I GATA: Solbjørg Mudenia og Silje Traa Celius fra Sentrumsgruppa vil ha liv i gata og håper det åpne loppemarkedet slår an. (Foto: Birgitte Wisur Olsen)
 
Arrangerer loppis i gågata
Siste lørdagen i juni er det fritt frem for å sette seg i gågata og selge lopper.

Publisert: 14.jun.2014 16:27
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

Og her er det ikke satt noen begrensninger til hvem som får være med, og hva som kan selges. Lag, foreninger og privatpersoner - små som store - er hjertelig velkommen med på det åpne loppemarkedet.

Ideen kommer fra Sentrumsgruppa med Silje Traa Celius og Solbjørg Mudenia. De mener det er en god ide at folk kommer til byen og treffer folk, i stedet for å sitte hjemme foran skjermen og trykke på tastene.

Populært

- Vi vet fra andre plasser at loppis er veldig populært, i Sverige arrangeres det gjerne loppis hver lørdag og det med stor deltakelse. Det her er en ny ide for Kirkenes, og vi håper det kommer masse folk til byen, både for å se og for å være med.

Sentrumsgruppas egne medlemmer oppfordres også til å være med og hive varer ut i stativene.

Det meste

- Så håper vi værgudene er med oss, og om ikke de er det, så vet vi hvor vi bor, smiler de to sentrumsrepresentantene.

Loppisen holdes i gågata, og salgsvarene er det nesten bare fantasien som setter grenser for. Det kan være alt fra leker ungene vil bli kvitt til sportsutstyr, møbler og blomster - eller saker og ting folk lager sjøl.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no