19. nov
STEMNING: Det var stor stemning i Gågata da sentrumsbutikkene inviterte alle til loppis i slutten av juni. Nå håper de på minst like god oppslutning. (Foto Birgitte Wisur Olsen)
 
Arrangerer ny loppis i gågata
Lørdag er det igjen fritt frem for å sette seg i gågata og selge lopper. - Vi håper på minst like god oppslutning som i juni, sier Solbjørg Mudenia i sentrumsgruppa.

Publisert: 26.aug.2014 15:15
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

Som sist er det ikke satt noen begrensninger til hvem som får være med, og hva som kan selges. Lag, foreninger og privatpersoner - små som store - er hjertelig velkommen med på det åpne loppemarkedet.

Bord

Og Sør-Varanger kommune stiller velvillig opp med bord så langt det rekker også denne gangen. Men varer på loppis kan frembys fra egnet underlag rett på gata, dersom det blir for få bordplasser. Få bord er ingen begrensning, understreket Solbjørg Mudenia.

Slo an

Loppemarkedsdagen i Kirkenes siste helga i juni ble en stor suksess. Mange stilte opp med lopper og byen var full av folk i god stemning.

- Det var kjempeartig sist, så vi gleder oss masse til lørdag.

Sentrumsgruppas egne medlemmer oppfordres også til å være med og bidra til loppemarkedsstemningen.

Mudenia oppfordrer alle som skal selge lopper om å huske plastposer til kundene som handler. Det er vanskelig å bære varer i hendene.

Slår langtidsvarselet til yr.no til, blir det både tørrvær og solgløtt på lørdag. Så da burde alt være duket for en artig dag i Kirkenes sentrum.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no