20. okt
HOTELLKUNST: Britt Inger Berntsen og Galleri ArtikA har plassert flere bilder inne på Rica Arctic. Hotellets salgssjef Runa Labahå (til høyre) er glad for å ha mer kunst der. (Foto: Håvard S. Mækelæ)
 
ArtikA inn på Rica
Galleri ArtikA har byttet ut mesteparten av bildeutstillingen sin nå i januar, og dermed hadde de en del bilder som normalt sett skulle sendes tilbake...

Publisert: 01.feb.2014 12:10
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

Galleri ArtikA har byttet ut mesteparten av bildeutstillingen sin nå i januar, og dermed hadde de en del bilder som normalt sett skulle sendes tilbake til kunstnerne. Men da så de sitt snitt til å spre seg litt i byen.

- Kunsten som hang i november og desember har blitt tatt til Rica Arctic Hotell. Vi fikk tillatelse fra kunstnerne, og der henger kunsten så lenge vi får ha den der, forteller Britt Inger Berntsen, kunstansvarlig ved Galleri ArtikA.

Kunsten er spredt rundt på hotellet: Noe henger i korridoren mot bassenget, noe henger i lounge-området, og noe skal være i Stoltenberg-salen.

Kunsten på hotellet vil være til salgs, ved at hotellet setter potensielle kjøpere i kontakt med galleriet. Berntsen ser for seg at de vil erstatte bilder som selges fra hotellet etter hvert. For galleriet får stadig inn nye utstillinger.

- Nå i januar og begynnelsen av februar har vi bilder som omhandler vinteren og nordområdene. Fra midten av februar blir halvparten av utstillingslokalet avsatt til en utstilling om kropp og sensualitet, forteller Berntsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no