20. okt
VERDISKAPING: Lufthavnsjef Rell Erling Kjølås oppfordrer lokale bedrifter til å melde seg på Avinors kampanje «Made in Norway».
 
Avinor viser fram verdiskapere
Lokale bedrifter skal bli vist fram på sin egen flyplass og på en nasjonal utstilling på Oslo lufthavn. Til slutt skal det kåres vinnere.

Publisert: 28.jan.2017 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Allerede har to bedrifter fra Sør-Varanger meldt seg på, men tida er ikke knapp, man har hele februar til melde seg på.

Vise fram

- Første del av kampanjen handler om å rekruttere bedrifter rundt om i landet til å registrere sin virksomhet hos oss.

Når de gjør det, får de muligheten til å bli vist fram på sin lokale flyplass, og etter hvert kan de også bli vist fram i en felles, nasjonal utstilling på Oslo lufthavn, sier lufthavnsjef Rell Erling Kjølås.

- Samfunnsoppdrag

Avinor kaller kampanjen for «Made in Norway», og har laget en egen portal på nett for påmelding, og markedsfører den med reklamefilm på tv. De legger vekt på verdiskaping og sier man kan registrere sin bedrift enten den er på idestadiet, i oppstartsfasen eller allerede godt etablert.

- Avinors samfunnsoppdrag er å koble mennesker til muligheter. Våre flyplasser binder Norge sammen, og Norge sammen med verden. Vi tilrettelegger for lokal og nasjonal verdiskaping. Nå ønsker vi å løfte fram og heie på virksomheter og lokale aktører som gjør en flott innsats for norsk verdiskapning, sier Kjølås.

Stemme på

Etterhvert får publikum muligheten til å stemme fram sine favoritter og Avinor nedsetter i tillegg en fagjury i samarbeid med blant annet Innovasjon Norge og Norsk Forskningsråd som skal kåre regionale vinnere. De blir presentert i august og det hele ender med heder og ære på en konferanse i september.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no