19. okt
HYLLEST: Vidar Busk, Paal Flaata og Stephen Ackles kom i gang med Elvis-hyllestturneen i forbindelse med 40-årsjubileet for Elvis' død i 2017. Her fra konsertens premiere i sør.
Foto: NTB Scanpix / Gitte Johannessen
 
Avlyste Elvis-turné i Finnmark etter labert billettsalg
Stjerneteam av musikere snur i Tromsø, tross gode intensjoner - og tross gode Kirkenes-tall.

Publisert: 31.aug.2018 12:22
Oppdatert: 31.aug.2018 12:22

"In Memory of Elvis Gospel" skulle besøkt Finnmark i oktober, inkludert Samfundshuset i Kirkenes. Elvis-hyllestturneen har med seg musikerne Paal Flaata, Stephen Ackles, Vidar Busk og et eget orkester - og dette fører med seg kostnader, ifølge en pressemelding fra Artist & Event AS.

- Kostnaden på å gjennomføre de seks planlagte konsertene i Finnmark ligger på nærmere én million kroner, når reise, hotel og faste kostnader er betalt, skriver Geir Hamnes i arrangørselskapet.

En måned før konsertstart i Finnmark var bare ti prosent av billettene solgt.

- Etter flere annonseringer i lokal aviser, på nettsider og i sosiale medier de siste ukene hadde vi håpet at salget skulle løsne - det har dessverre ikke skjedd, fortsetter Hamnes.

Kirkenes var eneste sted med tilfredsstillende forhåndssalg, men når Karasjok har solgt fire og Lakselv åtte billetter - og de øvrige stedene ligger langt lavere enn gjennomsnittlig forhåndssalg, har vi ikke noe annet valg enn å sette på bremsene.

Han mener det må forutsigbarhet til for å sette opp en slik turné, og legger ansvaret på finnmarkingene for å ikke stille opp tidligere.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no