11. des
SAVNET: Eilif Salangi.
 
Avsluttet søket etter mørke og tåke - starter opp igjen onsdag
Politiet gir ikke opp søket etter Eilif Salangi (66).

Publisert: 18.aug.2015 22:28
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

- I kveld har vi avsluttet søket klokken 22 på grunn av mørke og tåke. Det er såpass dårlige forhold at det ikke er mulig å lete videre, forteller operasjonsleder Gunnar Øvergaard.

Rundt 50 personer har lett i området i og rundt Bugøynes også hele tirsdag, etter at 66 år gamle Eilif Salangi forsvant fra huset sitt mandag morgen.

Politiet har imidlertid ikke gitt opp håpet.

- Vi starter i morgen med fullt søk, Sea King og mannskap for å prøve å finne ham. Det er jo veldig bra temperatur, så vi har ikke gitt opp håpet, forsikrer Øvergaard.

Han mener at de vil utvide søkeområdet.

- Vi må bare øke på, prøve å dekke større leteområder, sier han.

Ingen utelukket

Så langt har letemannskapet lett på hele Bugøynes, på halvøya nord for bygda, og veldig nøye på selve Bugøya, ifølge operasjonslederen. Båter fra Kystvakta har blitt brukt til å gjøre fjæresøk nordvest og sørøst langs kystlinja. De har ikke utelukket noen områder ennå.

- Vi har ikke hatt mulighet til å gå manngard, for da hadde vi ikke kunnet nå over såpass store områder, sier Øvergaard.

Ingen ledetråder

Politiet har fått en del tips, men ingen klare ledetråder så langt.

- Det er veldig åpent hvorfor han ikke kom hjem. Det er rart at det ikke finnes spor etter hvor han har gått, kommenterer Øvergaard.

Politiet har bedt folk i området sjekke om det er noen båter som har forsvunnet. De har også bedt folk sjekke hager og uthus.

Operasjonslederen forteller at det tærer på mannskapet å ha søkt såpass mye.

- Nå har vi holdt på i halvannet døgn. Vi har hatt tre hunder, Kystvakta, lokale sivile, 30 personer fra Sivilforsvaret, og Røde Kors-personell i tillegg, nevner han.

Eilif Salangi forsvant fra huset sitt mandag morgen. Han er 165 centimeter høy, tynn, og hadde på seg dongeribukse og vanlige klær da han forlot huset.

Det er familien som har etterlyst ham, og som har gitt bilde og beskrivelse for videreformidling av politiet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no